Outdoor workshops

Naast bedrijfsuitjes en kinderfeestjes, biedt Buitengewoon Outdoor verschillende outdoor workshops aan. Zie hieronder de mogelijkheden voor een leuk outdoor dagje uit in Zuid-Holland. NB. We houden het graag klein en persoonlijk, de workshops zijn daarom geschikt tot maximaal 10 personen.

 Family / Friends Fun (dagdeel/dag)
Samen actief genieten van de natuur, middenin het Groene Hart van de Randstad. Leer elkaar op een andere manier kennen! Ontspannen en genieten van de natuur staat centraal. Tijdens de dag kunnen de deelnemers boogschieten, vuur maken, kanovaren, bushcraft technieken leren, etc. Onder begeleiding van de workshopleider bereiden de deelnemers samen een heerlijke lunch of lekker avondmaal (‘outdoor cooking’).

Optie 1:
Tijdsduur: 4 uur (10:00 – 14:00 uur)
Prijs: 30 euro p.p. inclusief lunch in de buitenlucht

Optie 2:
Tijdsduur: 7 uur (14:00 – 21:00 uur)
Prijs: 60 euro p.p., inclusief diner met fijn kampvuur

image

Adventure middag
Dag waarbij de deelnemers worden uitgedaagd samen te werken en actief buiten bezig te zijn. Sportiviteit en creativiteit gaan hand-in-hand. Durf jij het aan om gezamenlijk een kano te bouwen en daarmee naar het eilandje te varen? Zin om samen met je vrienden lekker te hakken met een bijl om daarna je eigen vuur te stoken? Reserveer dan deze sportieve spannende outdoor activiteit.

Tijdsduur: 4 uur (10:00 – 14:00 uur)
Prijs: 40 euro p.p., inclusief materialen en lunch in de buitenlucht

image
Tekenen en schilderen in de buitenlucht
De ultieme vorm van mindfulness: kom een dagje outdoor schilderen of outdoor tekenen op onze bijzondere workshoplocatie! Geniet van de buitenlucht en prachtige natuur in de polder en leer teken- en schildertechniek, onder leiding van Casper (opgeleid aan de Haagse Kunstacademie).

Tijdsduur: 4 uur (10:00 – 14:00 uur)
Prijs: 40 euro p.p., inclusief materialen en eenvoudige lunch