Over Casper

imageCasper van der Kaaij (1972), woonachtig in Den Haag, is opgeleid tot Beroepskunstenaar In de Klas (BIK). Hij heeft inmiddels diverse workshops gegeven en werkte voor opdrachtgevers als het Ministerie van OCW, de Universiteit Leiden, Theaterfestival Tweetakt Utrecht en diverse andere partijen. Als BIKker werkte hij met kinderen van diverse leeftijden.

De afgelopen jaren heeft Casper zich gericht op outdoor workshops, survivaltechnieken en bushcraft. In 2014 volgde hij de Opleiding ‘Ervarend Leren’ bij Explore Outdoor in Naarden. Hij werkte o.a. voor Stichting Exodus, waar hij ervaring heeft opgedaan met outdoor activiteiten voor maatschappelijk kwetsbare doelgroepen.Ook maakte Casper verschillende reizen om zijn survival skills volledig te ontwikkelen.

Casper staat bekend om zijn enthousiaste, energieke en hartelijke aanpak. Iedereen die op zijn eiland aanmeert of hem treft in de duinen voelt zich direct welkom. Hij is altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe, vermakelijke, leerzame workshops en sportieve spannende outdoor activiteiten zodat er altijd wat nieuws te beleven valt bij Buitengewoon Outdoor.

Casper  daagt je uit voor een unieke outdoor ervaring in Zuid-Holland!